Οι υπέροχες φωτογραφίες του George Pahountis μας μεταφέρουν στην ξεχωριστή μέρα της Μαρίας και του Λάμπρου! Οι νεόνυμφοι ήταν πιο όμορφοι από ποτέ με την Μαρία να επιλέγει μια εντυπωσιακή mermaid νυφική δημιουργία από Victoria Kyriakides για την μέρα του γάμου της και τον αγαπημένο της ένα κομψό γαμπριάτικο κοστούμι από Papadogamvros. «H στιγμή της άφιξής μου στην εκκλησία και η συνάντησή μου με τον Λάμπρο ήτανε από τις πιο συγκινητικές στιγμές.», μοιράζεται μαζί μας η νύφη με τις φωτογραφίες τους να έχουν τα πιο μαγευτικά backdrops από το πανέμορφο Κτήμα Λάας όπου επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους. Από την συγκινητική προετοιμασία, την υπαίθρια τελετή του γάμου τους μέχρι το αξέχαστο γαμήλιο πάρτι τους, η κάθε στιγμή μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι… Εnjoy!
H νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Παντρευτήκαμε το φθινόπωρο στην Αθήνα. Γνωριστήκαμε σε πτήση με προορισμό το Εδιμβούργο. Η τύχη μας έφερε να καθόμαστε σε διπλανές θέσεις. Ο Λάμπρος δεν έχασε την ευκαιρία να ξεκινήσει την κουβέντα μαζί μου και να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον μου για εκείνον καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού. Η πρόταση γάμου ήρθε ενάμιση χρόνο μετά την γνωριμία μας. Ο Λάμπρος σχεδίαζε την πρόταση, αλλά τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας ανέστειλαν τα σχέδιά του. Παρ’ όλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και με πρόσχημα ότι θα επισκεφθεί τους δικούς του πήρε το δαχτυλίδι. Όταν επέστρεψε μου έδωσε το δαχτυλίδι σε μια ανύποπτη στιγμή ενώ δεν είχα αντιληφθεί το παραμικρό.»
«Παρακολουθούσα το wedding blog Love4Weddings και με βοήθησε πολύ στην επιλογή της εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης (Κτήμα Λάας) καθώς και στην επιλογή της διακόσμησης και άλλων λεπτομερειών του γάμου.»
«Είχαμε επιλέξει επαγγελματίες σε προγενέστερο χρόνο. Με χαρά είδαμε ότι ορισμένοι από αυτούς που επιλέξαμε είχαν αναλάβει και άλλους γάμους που περιλαμβάνονται στο wedding blog Love4Weddings.»
«Την σημαντική αυτή ημέρα της ζωής μου επέλεξα να φορέσω μια δημιουργία της Victoria Kyriakides. Το νυφικό μου ήταν σε ίσια γραμμή με γαλλική δαντέλα, ταίριαζε στο στυλ μου, με έκανε να νιώθω ξεχωριστή και εντυπωσιακή στα μάτια του Λάμπρου.»
«Η νυφική ανθοδέσμη ήταν μια σύνθεση από τριαντάφυλλο βεντέλα Εκουαδόρ, άστερ και πιπέρι. Τα λουλούδια που επιλέξαμε για τον στολισμό της εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης αποτελούνταν από ορτανσία, άστερ, λυσίανθο, τριαντάφυλλα, ευκάλυπτο και πιπέρι. Ο υπόλοιπος στολισμός γάμου αποτελούνταν από έργα τέχνης που μας πρότειναν και μας διέθεσαν οι άνθρωποι από το Κτήμα Λάας. Ο συνδυασμός των λουλουδιών και των έργων τέχνης μας έδωσε την αίσθηση ενός χώρου ζεστού, ρομαντικού και καλαίσθητου.»
«H στιγμή της άφιξής μου στην εκκλησία και η συνάντησή μου με τον Λάμπρο ήτανε από τις πιο συγκινητικές στιγμές.»
Η συμβουλή της νύφης σε μια bride-to-be είναι: «Η προετοιμασία του γάμου είναι μια χαρούμενη διαδικασία κατά την οποία η νύφη θα πρέπει να σχεδιάσει μαζί με τον άνθρωπό της το γάμο τους, όπως εκείνοι επιθυμούν και σύμφωνα με το δικό τους γούστο κάνοντας απλές και όμορφες επιλογές.»
Leave a Reply